Skip links

Marine survey

Marine Survey diensten
van Multi Group .

Bent u op zoek naar betrouwbare en professionele marine survey diensten voor uw scheepvaart- en vrachtactiviteiten? Bij Multi Group begrijpen we de cruciale rol van nauwkeurige metingen en inspecties in de maritieme sector. Onze gespecialiseerde diensten omvatten:

Onze ervaren surveyors voeren uitgebreide cargo surveys uit om ervoor te zorgen dat uw lading veilig, compleet en in goede staat wordt afgeleverd. Of het nu gaat om containers, bulkgoederen of speciale ladingen, we zorgen voor een gedetailleerde inspectie om eventuele schade of verlies te minimaliseren.

Een nauwkeurige draft survey is essentieel voor het bepalen van de lading van uw schip. Onze experts voeren professionele draft surveys uit om het gewicht van de lading te berekenen op basis van de verandering in waterdiepte. Dit zorgt voor een exacte meting en is van cruciaal belang voor de veiligheid en naleving van voorschriften.

Een bunker survey is van vitaal belang om ervoor te zorgen dat uw schip voldoende brandstof heeft voor de reis. Onze surveyors voeren grondige bunker surveys uit om de hoeveelheid en kwaliteit van de brandstof aan boord te verifiëren. Dit draagt bij aan efficiënt brandstofbeheer en operationele integriteit.

Onze impact
in cijfers.

0

%

Tevredenheid
0

+

Opdrachten wereldwijd
0

+

Jaar ervaring

Alles wat u
nodig heeft.

Waarom Kiezen voor Multi Group?

  • Ervaring: Multi Group heeft jarenlange ervaring in de maritieme sector en biedt hoogwaardige survey diensten.

  • Nauwkeurigheid: We hechten het grootste belang aan precisie en zorgen voor gedetailleerde metingen en inspecties.

  • Deskundigheid: Onze surveyors zijn hoogopgeleide professionals met diepgaande kennis van de industrie.

  • Betrouwbaarheid: We leveren tijdige rapporten en zorgen voor betrouwbare gegevens voor uw besluitvorming.

  • Flexibiliteit: Onze diensten zijn aanpasbaar aan uw specifieke behoeften en schema’s.

Bij Multi Group streven we naar excellence in marine survey diensten. We staan klaar om u te ondersteunen bij het waarborgen van de integriteit van uw lading en schepen. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we uw maritieme operaties kunnen verbeteren. Uw succes op zee is onze prioriteit.

Enkele partners

Vragen?
Stel ze gerust

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Multi Group u kan helpen uw doelen te bereiken. Wij zijn er om u te ondersteunen en te adviseren bij al uw transport-, warehousing-, maritieme onderzoeks-, monsterbeheer- en laboratoriumbehoeften in België en daarbuiten.