Skip links

Warehouse

Warehousing.

Bij Multi Group begrijpen we dat uw voorraad een cruciaal onderdeel van uw bedrijf is. Onze warehouse diensten zijn ontworpen om uw goederen op een veilige, georganiseerde en efficiënte manier te beheren. We bieden een betrouwbare opslagoplossing die u de gemoedsrust geeft dat uw voorraad in goede handen is.

Bij Multi Group kan u terecht voor de warehousingformule die het best past bij uw bedrijf en uw klanten. Zo kan de volledige fysieke en administratieve afhandeling voor inslag, opslag, behandeling en uitslag van uw goederen worden verzorgd.

Onze moderne magazijnen zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen en zijn ingericht voor maximale efficiëntie in opslag en hantering. Of u nu behoefte heeft aan korte- of langetermijnopslag, wij hebben de flexibiliteit om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Onze impact
in cijfers.

0

%

Tevredenheid
0

+

Opdrachten wereldwijd
0

+

Jaar ervaring

Uw goederen,
onze zorg.

Wanneer onze warehousingdiensten gekoppeld worden aan transport of distributie bij Multi Group, dan geniet u van alle voordelen die het werken met een enkele logistieke partner biedt:

  • één aanspreekpunt voor alle logistieke processen;
  • snelheid in communicatie en uitvoering;
  • integrale digitale opvolging van alle goederen, van afhaling over voorraad tot levering;
  • dezelfde kwaliteitsstandaard in alle onderdelen van het logistieke proces;

Colli, paletten,kwetsbare producten of ADR-goederen, alles wordt met de grootste zorg opgeslagen, behandeld en klaargemaakt voor uitgaand transport. Al onze medewerkers zijn goed getraind, flexibel en betrokken bij de wensen van onze klanten. De warehouses zelf hebben alle moderne faciliteiten: Ons Magazijn is voorzien van een  Warehouse Management System.

Enkele partners

Vragen?
Stel ze gerust

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Multi Group u kan helpen uw doelen te bereiken. Wij zijn er om u te ondersteunen en te adviseren bij al uw transport-, warehousing-, maritieme onderzoeks-, monsterbeheer- en laboratoriumbehoeften in België en daarbuiten.