Skip links

Monsteropslag faciliteiten

Monsteropslag.

Bij Multi Group begrijpen we de kritieke rol die monsters spelen in uw onderzoek en kwaliteitscontroleprocessen. Onze monsteropslagfaciliteiten bieden een veilige en gecontroleerde omgeving voor het beheer en behoud van uw monsters, ongeacht hun aard of omvang.

Onze geavanceerde monsteropslagfaciliteiten zijn ontworpen met de hoogste normen voor beveiliging en temperatuurregeling om de integriteit van uw monsters te waarborgen. Of het nu gaat om biologische monsters, chemische monsters, of andere gevoelige materialen, wij bieden aangepaste opslagoplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Onze impact
in cijfers.

0

%

Tevredenheid
0

+

Opdrachten wereldwijd
0

+

Jaar ervaring

Uw Monsters
in betrouwbare handen.

Ons toegewijde team van professionals zorgt voor een zorgvuldige registratie, tracking en behandeling van uw monsters, en we bieden ook snelle toegang wanneer u deze nodig heeft. Met onze monsteropslagfaciliteiten kunt u vertrouwen op de nauwkeurigheid en veiligheid van uw monsterbeheer, waardoor u zich kunt richten op uw wetenschappelijke en analytische doelstellingen.

Ontdek hoe onze faciliteiten u kunnen ondersteunen bij het optimaliseren van uw monsterbeheer en onderzoek. Wij zijn er om uw monsters in betrouwbare handen te nemen en uw werk vooruit te helpen.

Enkele partners

Vragen?
Stel ze gerust

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Multi Group u kan helpen uw doelen te bereiken. Wij zijn er om u te ondersteunen en te adviseren bij al uw transport-, warehousing-, maritieme onderzoeks-, monsterbeheer- en laboratoriumbehoeften in België en daarbuiten.