Skip links

Dedicated ADR transport

Dedictated ADR Transport – Dangerous goods.

Bij Dedicated ADR Transport staan veiligheid en betrouwbaarheid voorop als het gaat om het vervoer van gevaarlijke goederen. We zijn gespecialiseerd in het transport van gevaarlijke materialen en zorgen ervoor dat deze veilig en volledig in overeenstemming met alle wettelijke voorschriften op hun bestemming aankomen.

Ons team van getrainde professionals is goed bekend met de complexe regelgeving rondom ADR (Accord européen relatif au transport international des marchandises Dangereuses par Route), en garandeert dat uw gevaarlijke goederen met de grootst mogelijke zorg en aandacht worden behandeld. We beschikken over de expertise en ervaring om de uitdagingen van het vervoer van gevaarlijke materialen met vertrouwen aan te gaan.

Onze impact
in cijfers.

0

%

Tevredenheid
0

+

Opdrachten wereldwijd
0

+

Jaar ervaring

Onze toewijding aan gevaarlijk goederen vervoer:

Of u nu chemicaliën, gassen, brandbare vloeistoffen of andere gevaarlijke stoffen moet vervoeren, u kunt erop vertrouwen dat Dedicated ADR Transport een toegewijde en veilige oplossing biedt. We maken gebruik van gespecialiseerde apparatuur en volgen strikte veiligheidsprotocollen om zowel mensen als het milieu te beschermen.

Onze toewijding aan excellentie en veiligheid is onwrikbaar, en ons trackrecord spreekt voor zich. Als u kiest voor Dedicated ADR Transport, kiest u voor een partner die uw toewijding aan veiligheid en milieubewustzijn deelt. Laat ons uw transportbehoeften voor gevaarlijke goederen afhandelen, zodat u zich kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het succes van uw bedrijf.

Kies voor de gemoedsrust dat uw gevaarlijke goederen in veilige handen zijn. Bij Dedicated ADR Transport gaan we verder dan vervoer; we zetten ons in voor uw veiligheid en de veiligheid van onze planeet.

Enkele partners

Vragen?
Stel ze gerust

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Multi Group u kan helpen uw doelen te bereiken. Wij zijn er om u te ondersteunen en te adviseren bij al uw transport-, warehousing-, maritieme onderzoeks-, monsterbeheer- en laboratoriumbehoeften in België en daarbuiten.