Skip links

Sample management

Precisie in
Sample Management.

Bij Multi Group begrijpen we de cruciale rol die monsters spelen in diverse industrieën, van gezondheidszorg tot milieuonderzoek. Onze Sample Management diensten bieden een geavanceerde en beveiligde oplossing voor het beheer, de opslag en het transport van uw monsters, waarbij de integriteit ervan te allen tijde wordt gewaarborgd.

Onze ultramoderne Sample Management faciliteiten zijn uitgerust met geavanceerde technologie voor temperatuurregeling, beveiliging en tracking. Of u nu biologische monsters, chemische monsters of andere gevoelige materialen heeft, wij bieden op maat gemaakte opslagoplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Onze impact
in cijfers.

0

%

Tevredenheid
0

+

Opdrachten wereldwijd
0

+

Jaar ervaring

Alles wat u
nodig heeft.

Ons toegewijde team van professionals staat garant voor zorgvuldige registratie, tracking en behandeling van uw monsters. We begrijpen het belang van nauwkeurigheid en traceerbaarheid in uw werk, en we zorgen ervoor dat uw monsters altijd beschikbaar zijn wanneer u ze nodig heeft.

Ontdek hoe onze Sample Management diensten uw workflow kunnen optimaliseren en uw onderzoeks- of testprocessen kunnen verbeteren. Bij Multi Group nemen we de verantwoordelijkheid voor uw monsters serieus, zodat u met vertrouwen kunt werken aan uw wetenschappelijke en analytische doelen.

Enkele partners

Vragen?
Stel ze gerust

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Multi Group u kan helpen uw doelen te bereiken. Wij zijn er om u te ondersteunen en te adviseren bij al uw transport-, warehousing-, maritieme onderzoeks-, monsterbeheer- en laboratoriumbehoeften in België en daarbuiten.