Skip links

Dedicated transport

Dedicated Transport Services Express & Sprint.

Multi trans biedt Dedicated Transport services aan, dit is een transportvorm waarbij het voertuig exclusief wordt ingezet voor een specifieke opdracht of voor een specifieke opdrachtgever. Er zitten dus geen zendingen bij met andere bestemmingen. (geen mixed-load)

Onze missie is om zo snel mogelijk, binnen het halfuur na de bevestiging van een opdracht staat onze koerier klaar om de goederen op te halen.

De Europese wegen hebben immers geen geheimen meer voor onze koeriers. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij Multi trans ook als het snel moet gaan zorgen de koeriers voor een glimlach en een correcte afhandeling

Onze impact
in cijfers.

0

%

Tevredenheid
0

+

Opdrachten wereldwijd
0

+

Jaar ervaring

Enkele kenmerkende troeven van ons:

Dedicated transport is één van onze grootste troeven. Dankzij ons uitgebreid wagenpark voorzien wij altijd de juiste oplossingen voor zowel grote als kleine vracht. Voor Multi-trans  is geen enkele zending te groot of te uitdagend. Naast een snelle levering zorgen we ervoor dat alles veilig verloopt. Wij zorgen voor de juiste oplossingen naar de noden en wensen van de klant.

  • We beschikken over een 24/7 DISPATCH-team dat u op elk moment van de dag te woord kan staan en de opdrachten zal uitvoeren, volledig conform aan uw noden en wensen.

  • We werken met vast personeel, geen onderaannemers, waardoor we onze service & kwaliteit op niveau kunnen houden.

  • We werken met ons eigen digitaal dispatch systeem waar opdrachten meteen na boeking worden ingegeven, opdracht wordt dan naar de dichtstbijzijnde koerier gestuurd, die dan de opdracht uitvoert.

  • Wagens zijn voorzien van een  T&T systeem dat gekoppeld is aan ons portaal, zodat de tracebility van de koeriers en de opgehaalde goederen ten allen tijden up-to-date

     

  • We garanderen de snelst mogelijke ophaal- en leveringstijden (elke vertraging wordt verantwoord dankzij bovenstaande tracebility)

  • Met de Noorderlaan en dus de haven van Antwerpen als uitvalsbasis zijn we met onze firma strategisch

Enkele partners

Vragen?
Stel ze gerust

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Multi Group u kan helpen uw doelen te bereiken. Wij zijn er om u te ondersteunen en te adviseren bij al uw transport-, warehousing-, maritieme onderzoeks-, monsterbeheer- en laboratoriumbehoeften in België en daarbuiten.