Skip links

Transport

Dedicated transport.

Multi trans biedt Dedicated Transport services aan, dit is een transportvorm waarbij het voertuig exclusief wordt ingezet voor een specifieke opdracht of voor een specifieke opdrachtgever. Er zitten dus geen zendingen bij met andere bestemmingen. (geen mixed-load)

Onze missie is om zo snel mogelijk, binnen het halfuur na de bevestiging van een opdracht staat onze koerier klaar om de goederen op te halen.

Dedicated ADR transport.

Bij Dedicated ADR Transport staan veiligheid en betrouwbaarheid voorop als het gaat om het vervoer van gevaarlijke goederen. We zijn gespecialiseerd in het transport van gevaarlijke materialen en zorgen ervoor dat deze veilig en volledig in overeenstemming met alle wettelijke voorschriften op hun bestemming aankomen.

Dedicated pharma transport.

Multi trans is ook actief in de distributie en snel transport van medical devices. Gesteriliseerde operatietools en prothesen zijn medische hulpmiddelen dat we snel en veilig vervoeren.

Snel transport goederen en documenten.

Wij vervoeren alle mogelijke goederen en documenten die nood hebben aan een snel, veilig en zorgvuldig transport.

Wij bieden vervoer aan van enveloppes, briefwisseling of documenten, transporten van pakketten, nationale of internationale koeriersdiensten en projecten op maat. U kan ons gerust contacteren voor verdere info.