Skip links

Sample management diensten

Sample management.

Bij Multi Group begrijpen we de cruciale rol die monsters spelen in diverse industrieën, van gezondheidszorg tot milieuonderzoek. Onze Sample Management diensten bieden een geavanceerde en beveiligde oplossing voor het beheer, de opslag en het transport van uw monsters, waarbij de integriteit ervan te allen tijde wordt gewaarborgd.

Onze ultramoderne Sample Management faciliteiten zijn uitgerust met geavanceerde technologie voor temperatuurregeling, beveiliging en tracking. Of u nu biologische monsters, chemische monsters of andere gevoelige materialen heeft, wij bieden op maat gemaakte opslagoplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Monsteropslag faciliteiten.

Bij Multi Group begrijpen we de kritieke rol die monsters spelen in uw onderzoek en kwaliteitscontroleprocessen. Onze monsteropslagfaciliteiten bieden een veilige en gecontroleerde omgeving voor het beheer en behoud van uw monsters, ongeacht hun aard of omvang.

Onze geavanceerde monsteropslagfaciliteiten zijn ontworpen met de hoogste normen voor beveiliging en temperatuurregeling om de integriteit van uw monsters te waarborgen. Of het nu gaat om biologische monsters, chemische monsters, of andere gevoelige materialen, wij bieden aangepaste opslagoplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Pick and pack diensten.

Bij Multi Group begrijpen we het belang van een soepele en efficiënte logistieke keten voor uw bedrijf. Onze Pick & Pack diensten bieden de perfecte oplossing om uw goederen snel en nauwkeurig te verzamelen, verpakken en verzenden, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Onze ervaren medewerkers zijn toegewijd aan het zorgvuldig en efficiënt afhandelen van uw bestellingen. Of het nu gaat om kleine items, bulkverpakkingen of op maat gemaakte orders, we zorgen voor een snelle en foutloze verwerking.